Wanneer: 20 + 21 april 2024

✨ Tickets in voorverkoop: €10 per ticket.
Jongeren tussen 13 en 18 jaar betalen €8.
Gratis toegang voor kinderen tot en met 12 jaar.

✨ Vanaf 5 tickets geniet je een korting en koop je je tickets aan €9/stuk.
Tickets aan de deur zijn ook mogelijk aan €12 per ticket.

Link: https://www.bloom.be/

Spiritual Bloom Fair

Wat kun je verwachten van deze gezellige, bezielde, spirituele beurs in de Soeverein in Lommel? Voel, beleef, ontdek het zélf!

⭐ Doorlopend gratis bij te wonen demonstraties, workshops en lezingen
🔮 Life coaches en experts voor een persoonlijk consult: de meest ervaren numerologen, kaartleggers, astrologen, mediums, personal coaches uit België en Nederland maken zich op voor dit event. Consulten op maat vanaf €10,-.
💎 Uren shopplezier: spirituele snuisterijen, de mooiste edelstenen, unieke boeken... noem maar op!
☀️ Maak elk uur kans op een werkelijk bijzondere prijs! Ding onderaan deze pagina mee naar een prijs uit de prijzenpot.
🍹 Hongerstillers: praat met gelijkgezinden na in het cateringpunt en geniet van een hapje en drankje.
💫 Neem 1 van de 200 goodiebags inclusief Bloom-proefexemplaar en een leuk welkomstgeschenk in ontvangst.

Kortom: heb je interesse in spiritualiteit, wellbeing, zelfontwikkeling, in een mindful leven én in complementaire geneeswijzen? Wil je met je eigen ogen zien wat deze boeiende onderwerpen nu precies inhouden? Bestel hier je ticket en ontdek dit alles op de Spirituele Bloom Fair op zaterdag 20 en 21 april 2024 in De SoevereinSportveldenstraat 10 in Lommel.