Wanneer: 5 februari 2023

Free parking

Link: https://dekempensekeverclub.com/

26th International indoor SWAPMEET for aircooled VW's and classic VAG's

Na enkele jaren stilstand door corona plannen we nu een nieuwe editie. Het zal geen "normale" SWAPMEET zijn aangezien we enkele wijzigingen (moeten) doorvoeren. Onze oude locatie wordt omwille van parkeergelegenheid onbruikbaar, een oplossing werd gezocht maar niet gevonden. We zijn dus noodgedwongen op zoek gegaan naar een nieuwe locatie en hebben deze gevonden in de evenementenhal "DE SOEVEREIN" in Lommel. Met deze verhuis krijgen we ruim 50% meer oppervlakte ter beschikking. Dit geeft ons de kans om buiten het "LUCHTGEKOELDE VW" gamma ook andere onderdelen van oldtimers uit de VAG groep aan te laten bieden. Handelaren die dus niet luchtgekoelde VW onderdelen aanbieden of van Audi, Porsche, ... oldtimers kunnen zich ook aanmelden. Maar onze focus blijft uiteraard op onze aircooled vrienden liggen.
Spread the word and we hope to meet you in Lommel at our next SWAPMEET.