Wanneer: 19 april 2020

Inschrijven en aanmelden:
De inschrijvingen de dag zelf zijn mogelijk vanaf 11 uur tot een half uur voor de start in de Soeverein Arena, Sportveldenstraat. Reeds ingeschreven lopers kunnen in deze zaal hun startnummer afhalen. Hier zijn gratis toiletten aanwezig.

Kostprijs:

• Early Bird (eerste 300 inschrijvingen)
    • 5 km: 8 euro
    • 10 of 15 km: 10 euro
  • Voorinschrijving (tot en met 12 april)
    • 5 km: 10 euro
    • 10 of 15 km: 12 euro
  • Inschrijving laatste week of aan de kassa
    • 5 km: 12 euro
    • 10 of 15 km: 15 euro
  • Kidsrun (tot 12 jaar)
    • 400 of 800 meter: 3 euro
  • Korting
    • Kinderen/jongeren (tot 16 jaar): 2 euro korting p.p. (niet van toepassing op de Kidsrun)
    • Groepen (vanaf 12 personen): 2 euro korting p.p. (niet van toepassing op de Kidsrun)
Link: http://www.saharacityrun.be

Sahara City Run 2020

Dé Sahara City Run start en finisht in evenementen-arena De Soeverein. Zo bieden we nog méér natuur zoals de unieke zandvlakte van de Sahara en hoe verder je loopt, hoe meer unieke natuur je tegenkomt.
Naast o.a. Café De Kroon, het Marktplein, het voetbalstadion van Lommel SK passeer je dit jaar ook langs de atletiekpiste, het gloednieuwe zwembad en woonzorgcentrum Kapittelhof.